Frivillig organisasjon som arbeider for å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens

Min Side er for deg – og tilgjengelig døgnet rundt

Er du medlem eller giver i Nasjonalforeningen for folkehelsen bruker du ditt medlems- eller givernummer for å få tilgang til Min Side første gang. Du lager da et eget brukernavn og passord for fremtidig innlogging.

På Min Side kan du blant annet:

• Endre din adresse
  • Forandre ditt medlemskap eller givertjeneste, som å bli medlem eller fast giver
  • Se gaver som er innrapportert til Skatteetaten og din betalingshistorikk
  • Legge inn fødsels- og personnummer hvis du ønsker skattefradrag for dine gaver
  • Tillitsvalgte kan legge inn og se medlemmer i eget lag, kjøre ut medlemslister, adresseetiketter og sende e-post til medlemmene
Ny på Min Side? Registrer deg her!
Legg inn ditt mobilnummer og vi sender deg brukernavn og passord. Finner vi ikke ditt telefonnummer kommer du til en side for innmelding. Har du ikke mobil eller har andre spørsmål, kan du ta kontakt på telefon 23 12 00 00 eller post@nasjonalforeningen.no.