Frivillig organisasjon som arbeider for å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens
Ingen forening funnet
Ja, jeg blir med!

Takk for at du vil være medlem!

Er du allerede registrert hos oss som giver eller medlem legger du enkelt inn ny avtale på Min Side.
Hvis ikke fyller du ut skjemaet til venstre. Du kan bare fylle inn ditt telefonnummer og et katalogoppslag vil spare deg for å skrive inn det vi trenger å vite om deg for å få sendt deg informasjon og holdt kontakten med deg.

Nasjonalforeningen for folkehelsen

• er en frivillig organisasjon som arbeider for å bekjempe hjerte- og karsykdom og demens
  • jobber med helseinformasjon, forebyggende tiltak, helsepolitisk arbeid og gir store bidrag til forskning
  • har som mål er at alle skal ha mulighet til god helse og trivsel, hele livet
  • arbeider for å fremme folkehelsen og forebygge sykdom

Nasjonalforeningen for folkehelsen tilbyr deg som er medlem ulike rabatterte varer og tjenester.